Ny bruger Log på


Hvad koster det


Det koster 400,- at skrive sig op til Bolignøglen og efterfølgende 200,- i årligt ajourføringsgebyr.
Det koster 200,- at skrive sig op til enten Brumleby eller Kunstnerbyen og efterfølgende 200,- i årligt ajourføringsgebyr.
Det er gratis at skrive sig op til ungdomsboliger.
Hvis du tilmelder dig fleksibel udlejning er dit årlige gebyr 250 kr. per venteliste.

Familieboliger


I henhold til Bekendtgørelse om udlejning af almene boliger, opkræves der gebyr ved oprettelse på ventelisten, samt en gang årligt ved ajourføring af ventelisten.

Gebyr for oprettelse på venteliste betales via denne hjemmeside med følgende betalingskort: Dankort/VISA-Dankort, VISA og MasterCard og du kan også betale med MobilePay.

Ældreboliger

Ældreboliger anvises fortrinsvis af kommunen og det er derfor typisk ikke muligt at skrive sig på venteliste til disse boliger.
I det omfang det er muligt at skrive sig på venteliste til ældreboliger, følger de samme regler for gebyrer som for familieboliger.

Handelsbetingelser for køb af opskrivning på venteliste


Kvittering

Du vil automatisk modtage en e-mail med en ordrebekræftelse.

Betaling

Hvis du ikke har betalt med kreditkort via hjemmesiden, men ønsket at få tilsendt et girokort, er betalingsfristen netto 30 dage. Sidste betalingsfrist vil fremgå af fakturaen. Du modtager et girokort til betaling af det årlige gebyr. Det er også muligt at betale via BetalingsService (BS). Hvis du ikke betaler, udgår din venteliste og din anciennitet. Det er ikke muligt at genoprette en udgået venteliste. Det er derfor vigtigt, at du oplyser din nye adresse til KAB, hvis du flytter. Vi sender ikke girokort til adresser uden for Danmark.

Fortrydelsesret ved opskrivning på venteliste

Hvis du har fortrudt, at du har skrevet dig på en venteliste hos KAB, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan få dine penge retur. For at få pengene retur skal du gøre følgende: Send et underskrevet brev eller en mail til KAB, hvor du oplyser, at du har fortrudt din opskrivning på ventelisten. Husk at oplyse dit opnoteringsnummer samt dit reg. nr. og kontonummer på din bankkonto. Har KAB modtaget disse informationer senest 14 dage efter du betalte for oprettelse på ventelisten, tilbagebetaler vi din indbetaling direkte til din konto og sletter din opnotering. Dette er dog ikke gældende, hvis du har fået bolig med opnoteringen.

Venteliste

Din venteliste træder i kraft, når din betaling er modtaget og registreret hos KAB. Du kan vælge at være aktivt boligsøgende. Du kan også sætte din venteliste i bero - så modtager du ikke informationer om ledige boliger. Du kan til enhver tid gøre din venteliste aktiv på Mit KAB.

Regler for opskrivning

Du kan blive skrevet på venteliste, hvis du er fyldt 15 år. Du kan få en bolig, fra du er fyldt 18 år, da du skal være myndig for at kunne skrive under på en lejekontrakt.

Personlige oplysninger

De oplysninger, du indtaster på www.kab-bolig.dk i forbindelse med opskrivning på venteliste og online betaling, er personlige og fortrolige. KAB sælger eller videregiver i intet tilfælde sådanne oplysninger til tredjemand uden dit forudgående samtykke, medmindre dette er påkrævet ved lov. KAB benytter heller ikke dine oplysningerne til markedsføringsmæssige formål, herunder udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har accepteret dette. KAB sletter eller anonymiserer personoplysninger, som er forældede, eller som ikke længere har relevans, f.eks. fordi vedkommende ikke har et (juridisk) forhold til KAB. KAB sletter ikke oplysninger, som skal opbevares i henhold til lovgivning, f.eks. til bogføringsmæssige formål.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: Online Dispute Resolution website Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: kab@kab-bolig.dk